Jocuri Remi > Joc-de-table > Joc de table | Table online

Joc de table | Table online

By on September 4, 2009

Joc de table este un joc ușor de învățat care oferă amuzament, relaxare pentru începători și experimentați în același timp. Poate de aceea jocul de table a fost și este în prezent un favorit joc cu tablă de joc  pentru doi jucători. Internetul a dat jocului de table un nou impact tehnic și a creat interes în o nouă generație de jucători.

Joc de table online acum!

Joc de table online acum!

Joc de table multiplayer este jucat online ,deci veți avea des mulți jucători din toată lumea jucând în aceeași cameră de joc ,în același timp. Veți găsi acest joc fiind jucat în cazinouri, camere de joc și oriunde oamenii se adună pentru a juca jocuri gratuite.  Jocul de table se poate juca rapid pentru acomodarea jucătorilor avansați, sau mai încet pentru începători.

In acest joc, obiectivul este de a muta toate piesele dvs.în partea opusă a tablei de joc acumulând cele mai multe puncte. Orice piesă neprotejată de joc sunt la riscul de a fi  scoase afară în mod strategic de către adversarul dvs. La fel adversarul poate   pierde piesele neprotejate. Dacă mișcările vă sunt blocate,vă  puteți pierde rândul sau puteți să blocați mișcările adversarului dvs.cauzându-i pierderea unei ture. Este posibil să câștigați dacă aveți cele mai multe puncte, chiar dacă a-ți pierdut piesele de joc către adversarul dvs.

Jocul începe prin pregătirea de joc. Fiecărui jucător i se dau 15 piese de joc. Veți avea piese de o culoare, de exemplu roșu,iar adversarul dvs.o culoare diferită, de exemplu alb. Spre deosebire de șah, unde piesele sunt diferite în funcție de scopul folosit, aici toate piesele sunt uniforme ca mărime și formă.

Porțiunea cea mai interioară are 19 și 24 puncte. Aici este zona de unde piesele roșii vor începe. Porțiunea din partea opusă a tablei de joc de table, pe punctele de la  1 la 6,unde sunt așezate piesele albe ale adversarului dvs. Porțiunea din mijloc este considerată area verticală. Obiectivul jocului de table cu mulți jucători este de a muta piesele dvs. spre partea interioară a tablei de joc  și apoi să le numărați afară sau să le dați afară de pe tablă .Dacă sunteți primul să le scoate-ți afară sunteți câștigător.

Când jucați table multiplayer online veți găsi multe jocuri care sunt jucate în același timp. Multiple joc de table au loc în camere virtuale de joc, pentru c amulți oameni să joace în același timp. Sunt de obicei și multe turnamente ale jocului de table multiplayer.În timpul acestor turnee,numeroase table sunt jucate în decurs de multe zile. Câștigătorul fiecărui joc v-a avansa către faza următoare.

Jocul de table multiplayer poate fi amuzant și distractiv de urmărit, chiar dacă nu jucați . Când urmăriți jocul altor jucători ,sunteți capabili să prindeți noi strategii și să aflați cum să jucați diferite tipuri de table care sunt acolo.

Odată ce ați învățat jocul și sunteți comfortabil cu startegia de joc ,sunteți pregătit pentru a juca intr-o cameră de joc online.Găsiți un loc vacant la o masă existentă,sau începeți un joc nou și așteptați pentru un adversar.Când dvs. și adversarul dvs. sunteți așezați, sunteți pregătit să începeți un joc de table multiplayer.Există și jocuri de table solitaire pentru cei ce preferă să-și perfecționeze abilitățile  jucând împotriva calculatorului.

Joc de Table gratis online

Share / Cotă

Comments

16 Responses to “Joc de table | Table online”

 1. sUPER

 2. ma plictisesc si vrea sa ma joc:D

 3. imi plac jocurile

 4. imi plac jocurile poker si table

 5. Buna alegere, daca esti bun la ei încerca să facă unele câştigurile!

 6. vreau sa joc table si nu merge

 7. ma plictisesc si vreau sa joc

 8. nu imi place deloc….l.remi e mai fain:.

 9. beton, dar nu ma invinge nici macar calculatorul,deci, nu am cu cine juca, in rest e ok

 10. vreau sa joc

 11. cum se joak aici k vad k nu merge nik

 12. Jucam table pentru distractie la CAMPIONATUL DE TABLE!

  Campionatul de table se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze “fortele” in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Dorim sa realizam acest eveniment periodic, la finalul saptamanii. Inscrie-te ACUM!

  Cand se desfasoara campionatul de table?
  Primul campionat de table se va desfasura Sambata, pe data 20.02.2010, incepand cu ora 11.00 in Sos. Oltenitei nr.188 (Piata Sudului), sector 4, Bucuresti.

  Cine poate participa?
  Participantii la campionatul de table trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

  Exista o taxa de participare?
  Da. Participarea la campionatul de table presupune achitarea unei taxe modice de 20 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

  Se acorda premii?
  Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

  Cum ma pot inscrie?
  Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

  Care este numarul participantilor?
  Pentru buna desfasurare a campionatului de table, numarul de participanti nu va depasi 30 persoane. Vom aplica regula primilor 30 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

  http://campionat-de-table.blogspot.com

 13. salut,imi place jocul de table dar cum fac sa i-au piesele?

 14. pai ce joc e asta frate,am intrat cu toate piesele in casa iar pe cind sa scot nu se mai poate fiinca nu vrea calc…care e farmecul ca intotdeauna bate calc desi aveam un avantaj considerabil

 15. gheorghe constantin antonio says:

  1:1 cel mai bun zar de start

Scrie un Comentariu

Comments are closed.