Jocuri Remi > Jocuri-remi > Cum se joaca remi?

Cum se joaca remi?

By on August 7, 2009

Cea mai grea sarcina care o poti avea este sa castigi la Remi. Exista mai multe feluri de remi, unele se joaca cu carti, la altele se folosesc piese. Cei care stiu sa priveasca in ansamblu,vor avea un mare avantaj iar jocul va fi de partea lor mereu. Un alt aspect la care va trebui sa fiti atenti inainte sa incepeti o partida incinsa de remi este cu certitudine siguranta pe sine. Cei mai mari jucatori de remi din lume sunt oameni care au incredere in propriile forte si merg pana la capat cu lupta.

Joaca Remi

Joaca Remi

Unul din cele mai populare jocuri remi este Rummy Gin (Rummy insemnand Remi) asta pe langa Oklahoma sau Kalooki.Regulile sunt usor de invatat, iar strategia reprezinta un rol major in pasul spre victorie. Pentru a creste sansele de castig ar fi ideal sa nu te inveti sa speculezi miscarile. La inceputul jocului se primesc 10 carti de joc, se porneste de la 0 fara prea multe resurse. Tu va trebui sa urci si chiar sa castigi campionate cu premii in bani. Trebuie de stiut ca de fiecare data cand luati o carte noua, oferiti informatii pretioase adversarilor, in consecinta ei pot folosi toate astea impotriva voastra. Spre exemplu, daca colectati un sapte de inima, ei mai tarziu vor avea sanse reale de a preveni tactica care o aveti in gand impotriva lor. Este esential si va sfatuim sa acordati o atentie deosebita adversarilor, sa le studiati gesturile, sau daca nu, macar cartilor de joc.
In jocul de remi sunt si trisori, iar acestia se bazeaza si profita de momentele de neatentie pe care le aveti.

De ce sa joci?
Alaturati-va milioanelor de oameni care sunt pasionati de remi, propune prietenilor sa intre si ei, pentru ca este al treilea cel mai popular joc si mai fain ca multe altele si daca deveniti bun, puteti intra in cel mai mare campionat de remi din lume, si juca cu cel mai mare dintre toti ! Premiile sunt in bani cash, iar popularitatea va creste instant. Un jucator de remi celebru va fi mereu respectat de toti

Share / Cotă

Comments

5 Responses to “Cum se joaca remi?”

  1. imi place remi

  2. incerc sa ma inregistrez ca vreau sa joc si eu remi si tot imi cere incontinuu user name si toate alea.le trec si cand dau sa ma inregistrez iar imi cere.de ce?

  3. jocuriremi says:

    va trebui să verificaţi în REMI la o masă şi aşteaptă ca cineva să se alăture

  4. vreu sa ma joc

  5. nu e cine stie ce

Scrie un Comentariu

Comments are closed.